EVO ZAŠTO MODERNI TIP OBRAZOVANJA NEMA CENU

25.08.2017

Kada vidite na koji način učenici stiču znanja, radne navike, modele lepog ponašanja, onda shvatite da je baš to ono što ste želeli za svoje dete. Deca su uključena u sve, održavanje higijene škole, postavljanje i rasklanjanje iza sebe, uređivanje radnog prostora i prostora za odmor i uživanje.

Više

KOOPERATIVNO UČENJE

05.06.2017

Ovim vidom nastave se pored kognitivnih razvijaju i emocionalne i socijalne kompetencije, sposobnost prepoznavanja svojih i tuđih emocija, usaglašavanja, aktivnog slušanja, nenasilne komunikacije. U ovom tipu nastave izostaje strah od neuspeha, jer učenici vole i žele da rade u grupi, žele da su aktivniji i da svi dođu do izražaja.

Više

ŠTA I KAKO PRIČATI SA TINEJDŽERIMA KOJI POČINJU DA IZLAZE

05.12.2016

Na ovoj radionici razgovaraćemo o toleranciji kao opštem trendu današnjice i o njenim posledicama, o autoritetu u tinejdžerskom periodu. O granicama, pohvalama i posledicama, o ulozi oca i o ulozi majke, delegiranom roditeljstvu, odsutnim očevima i razmaženosti, o tome kakve kazne i pohvale koriste da podstaknu našu decu na ophođenje i ponašanje koje je konstruktivno i lišeno konflikta, stresa i napetosti. Pričaćemo o uspešnoj strukturi razgovora za rešavanje problema.

Više

Potrebno vam je više informacija?

Zakažite posetu Ocekujemo vas