KOOPERATIVNO UČENJE

05.06.2017

Ovim vidom nastave se pored kognitivnih razvijaju i emocionalne i socijalne kompetencije, sposobnost prepoznavanja svojih i tuđih emocija, usaglašavanja, aktivnog slušanja, nenasilne komunikacije. U ovom tipu nastave izostaje strah od neuspeha, jer učenici vole i žele da rade u grupi, žele da su aktivniji i da svi dođu do izražaja.

Više

ŠTA I KAKO PRIČATI SA TINEJDŽERIMA KOJI POČINJU DA IZLAZE

05.12.2016

Na ovoj radionici razgovaraćemo o toleranciji kao opštem trendu današnjice i o njenim posledicama, o autoritetu u tinejdžerskom periodu. O granicama, pohvalama i posledicama, o ulozi oca i o ulozi majke, delegiranom roditeljstvu, odsutnim očevima i razmaženosti, o tome kakve kazne i pohvale koriste da podstaknu našu decu na ophođenje i ponašanje koje je konstruktivno i lišeno konflikta, stresa i napetosti. Pričaćemo o uspešnoj strukturi razgovora za rešavanje problema.

Više

MODELI RODITELJSTVA RADIONICA ZA RODITELJE

10.11.2016

Kako svesno ili nesvesno svojim ponašanjem utičemo na formiranje svoje dece u tinejdžerskom periodu? Ukoliko ste roditelj tinejdžera i neretko vam se čini da ne prepoznajete sopstveno dete, pozivamo Vas na radionicu koja se bavi metodama i tehnikama za lakše prevazilaženje ovog turbulentnog perioda.

Više

Potrebno vam je više informacija?

Zakažite posetu Ocekujemo vas