BESPLATNA PROBA POP-ROCK ORKESTRA

03.10.2017

Dragi omladinci, pozivamo vas na besplatnu probu pop-rock orkestra koja će se održati 07.10.2017. od 17 do 18:30 časova u Štrosmajerovoj 8.

 Osetite moć muzike

 Snagu svog instrumenta

 Slobodu stvaranja

Prijave na broj 065/528-41-77

 

U osnovnoj školi Tvrđava počinje muzička sekcija pop-rock orkestra za mlade između 13 i 18 godina. Cilj orkestra je da mladima omogući platformu za bavljenje savremenom muzikom, pomogne u formiranju ličnog stava i kreativnosti, savladavanju treme od javnog nastupa i podstakne sve pozitivne elemente bavljenja muzikom kao što su timski rad, samopouzdanje, pozitivna energija, podsticanje sposobnosti za jači fokus, ljubav prema muzici, stvaralaštvu, lično zadovoljstvo i užitak.


SOUNDCHECK ORCHESTRA

Ako imaš između 13 i 18 godina, znaš da sviraš neki instrument ali nemaš s kim, želiš da sviraš popularne muzičke pravce, obrade i originalne kompozicje, da se oprobaš u raznim žanrovima, improvizuješ i kreiraš, naučiš nove načine izvođenja i uživaš u zajedničkom sviranju i muzici Soundcheck Orchestra je prava stvar za tebe. Svako ko zna da svira na svom instrumentu manje ili više neće imati problem da se uklopi u grupu. Soundchack Orchestra je koncipiran tako da svaki svirač može da pronađe svoje mesto u njemu. Aranžmani i originalne kompozicije biće prilagodjene pojedincu (sviraču) a ne obrnuto kao što je uobičajena praksa. Sem mladih instrumentalista koji se još školuju, dobrodošli su bivši učenici osnovnih muzičkih škola koji nisu nastavili svoje muzičko obrazovanje ali bi voleli i dalje da sviraju. Soundchack Orchestra pruža mogućnost mladim muzičarima iz svih grupa instrumenata (gudački – žičani i okidački, duvački – drveni i limeni, udarački, kombinovani) da se priključe sekciji.

O PREDAVAČU


Gabriella Benak dipl. muzičar, violinista sa velikim iskustvom izvođača, instrumentaliste, pevača, kompozitora i aranžera, studijskog muzičara, takođe sa velikim iskustvom u pedagoškom radu sa decom i mladima.
Kroz dugogodišnji rad u individualnoj i grupnoj nastavi, došla je do saznanja da su mladi željni modernog zvuka u svojoj interpretaciji, bez obzira da li sviraju klasičan (akustičan) ili električan instrument. U nedostatku međusobnih poznanstava, adekvatnih aranžmana, matrica i pedagoškog vođstva u oblasti popularne i savremene muzike često želja mladih instrumentalista ostaje samo mašta. Svojim iskustvom muzičara, izvođača i kompozitora u raznim muzičkim žanrovima Gabriella Benak želi da pomogne mladim sviračima da njihova mašta postane stvarnost.

Potrebno vam je više informacija?

Zakažite posetu Ocekujemo vas