PREDSTAVA: DECA NA INTERNETU 2

19.11.2018

Predstava "Deca na internetu 2" je veoma važna za edukaciju dece i mladih ljudi i njihovom ponašanju na internetu i na društvenim mrežama! Baš iz tog razloga odlučili smo da podržimo održavanje ove predstave u Novom Sadu 23. novembra od 20:15 časova u sali Gimnazije "Laza Kostić".

Preporučeni uzrast: 13+

Šokantna predstava o zloupotrebi i zaštiti dece na internetu, koja je rađena po istinitim događajima, koji su se u poslednjih godinu dana dogodili na prostoru naše zemlje!

"Deca na internetu 2" kroz tri priče obrađuje teme pedofilije na društvenim mrežama, zavisnosti od opasnih internet igrica i vršnjačkog nasilja putem interneta.

Kako prepoznati lažne profile, kako reagovati, kako se zaštiti? 
Predstava koju treba da gledaju i deca i roditelji!

Iako je predstava pre svega namenjena deci, odnosno tinejdžerima (preporučena je za uzrast od 12 do 19 godina), pozivamo sve koje tema sajber nasilja zanima i dotiče, a smatramo da smo to svi mi koji koristimo Internet, da svojim dolaskom doprinesu povećanju svesti o ovom problemu. Narativ predstave zasnovan je na istinitim događajima koji su se desili u Srbiji i predočen je kroz omnibus od tri priče (U kandžama, Plavi kit i Uništenje).

*Napominjemo da predstava obrađuje istinite događaje, te da stoga nije preporučena osetljivijoj deci ili deci koja su nažalost bila žrtve Internet nasilja.

ULAZNICE MOŽETE KUPITI OVDE 

 

Potrebno vam je više informacija?

Zakažite posetu Ocekujemo vas