OMLADINSKI POP-ROCK ORKESTAR ''SOUNDCHECK ORCHESTRA''

OMLADINSKI POP-ROCK ORKESTAR ''SOUNDCHECK ORCHESTRA'' je muzička sekcija koja se održava u privatnoj osnovnoj školi ''Tvrđava'' (Štrosmajerova 8, 21131 Petrovaradin) subotom od 17-19 časova. Sekciju vodi Gabriella Benak dipl. muzičar violinista, izvođač, kompozitor/aranžer sa velikim iskustvom u pedagoškom radu sa decom i mladima.

Soundcheck Orchestra namenjen je mladim instrumentalistima između 13 i 18 godina. Učenicima osnovne/srednje muzičke škole, kao i bivšim učenicima osnovne muzičke škole koji nisu nastavili muzičko obrazovanje ali bi voleli i dalje da sviraju. Soundcheck Orchestra pruža mogućnost mladim muzičarima iz svih grupa instrumenata ( gudački, žičani - okidački, duvački - drveni i limeni, perkusivni, kombinovani)

Cilj orkestra je da mladima omogući platformu za bavljenje savremenom muzikom, pomogne u formiranju ličnog stava i kreativnosti, unapredi sviračke i izvođačke veštine, razvija scenski nastup, pomogne u savladavanju treme od javnog nastupa i podstakne sve pozitivne elemente bavljenja muzikom.

Orkestar se bavi popularnim muzičkim pravcima, obradama i originalnim kompozicijama, razvija sviračke pevačke i improvizatorske sposobnosti u različitim žanrovima.

Mladima daje priliku da nastupaju na koncertima, događajima i festivalima, da iskuse studijsko i live snimanje audio materijala kao i snimanje video klipova uz stručnu saradnju profesionalnih reditelja, snimatelja (audio/video) i montažera.

Prijave traju tokom cele godine. Sve informacije možete dobiti na broj telefona 065/528-41-77

 

 

Potrebno vam je više informacija?

Zakažite posetu Ocekujemo vas